Reviews en enkele recentelijk geleverde auto's

**  Archief van vóór 2020.   **  Google Reviews   

Jeep Wranglewr Unlimited 2013

"Florida kwaliteit Jeep geïmporteerd door USA-Car-Import.com. Jeep Garage was erg onder de indruk, ‘nieuwstaat’ zeiden ze. 👌🏻 aldus de tevreden eigenaar Chrstiaan. Uitstekende aankoop- en importservice met een lokale US inspecteur die beoordeelt of de gewenste auto ook écht een goede koop is of niet. Dat geeft pas vertrouwen! En als er iets ontbreekt of gemaakt moet worden, kan dat meteen uitgevoerd worden voordat de auto verscheept wordt. Het hele proces word uit handen genomen, professioneel afgehandeld en met een beetje geduld, rij je daarna in een unieke US auto in Nederland. Nogmaals bedankt, Coen! "

Christiaan, 26 februari 2024
Jeep Wranglewr Unlimited 2013

Transport Rotterdam - Curaçao

"Hartelijk dank voor de goede service en de prettige communicatie."

Francis, 5 februari 2024
Transport Rotterdam - Curaçao

Toyota Sequoia Capstone

"Vertaald van Google Engels recensie Naadloze Toyota Sequoia Capstone Aankoopervaring. Mijn recente aankoop van een Toyota Sequoia Capstone bij USA Car Import Company was een opmerkelijke ervaring, die ik te danken heb aan Coen, de eigenaar. Coen toonde een ongeëvenaard niveau van expertise en toewijding tijdens het hele proces. Hij luisterde aandachtig naar mijn voorkeuren en vond moeiteloos de perfecte Toyota Sequoia Capstone voor mij. Coen blonk niet alleen uit in het vinden van het ideale voertuig, maar hij beheerde ook de logistiek naadloos. Van het regelen van het transport van de VS naar Roemenië tot het afhandelen van het registratieproces, alles werd met precisie en zorg uitgevoerd. Kortom, ik had een uitstekende ervaring met USA Car Import Company, allemaal dankzij de toewijding en professionaliteit van Coen. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen aan iedereen die een auto wil importeren, omdat ze een uitzonderlijke service en expertise bieden. Ik ben nu de trotse eigenaar van een Toyota Sequoia Capstone, en ik kon niet gelukkiger zijn met mijn aankoop."

Adrian, 30 oktober 2023
Toyota Sequoia Capstone

Ford F150 Raptor

"Een zeer professionele importeur die naar zijn klanten luistert, na 2 aankopen in samenwerking met USA Car Import, raad ik het iedereen die de Amerikaanse droom wil beleven ten zeerste aan. Bedankt Coen "

Alexandre, Frankrijk, 3 oktober 2023
Ford F150 Raptor

Buick Rivièra

"Duidelijke communicatie en betrouwbaar.. Fijne samenwerking gehad met het importeren van een oldtimer uit Amerika. "

Daan, 11 juli 2023
Buick Rivièra

Ford Mustang Mach 1

"Een droom die wij waar maken voor een echte liefhebber. Deze eerste eigenaar auto heeft slechts 715 miles gereden. De Ford dealer mag geen nieuwe auto verkopen voor export. Dus is onze expertise nodig om het toch te kunnen realiseren en door geen lokale BTW te betalen."

Laurens, 22 juni 2023
Ford Mustang Mach 1

Transport Ford A

"De auto is gearriveerd, hij is prachtig! ( Deze Ford A uit 1931 werd door USA Car Import.com in Illinois opgehaald in een gesloten trailer en vervolgens in een 40-voet container via Baltimore naar Le Havre vervoerd. De auto werd vervolgens in een gesloten trailer bij de klant thuis afgeleverd. USA Car Import stuurde een volledige fotoreportage na aankomst in Baltimore en bij aankomst in Le Havre)"

Francis, 19 juni 2023
Transport Ford A

Nissan Titan Platinum Reserve

"Deze nieuwe Nissan Titan Platinum Reserve is niet makkelijk te verkrijgen. Vanwege de schaarste aan auto's en onderdelen hebben de Amerikaanse dealers er maar enkele. En men mag geen nieuwe auto verkopen voor export van Nissan Amerika. Dus heb je USA Car Import nodig. "

Daniel, 1 juni 2023
Nissan Titan Platinum Reserve

Nissan Rogue

"De auto is veilig aangekomen op vrijdag 26 mei. Geen problemen te melden. Bedankt voor al je goede werk. "

Antoine, 26 mei 2023
Nissan Rogue

Toyota Tundra 1794 AWD Smoked Mesquite

"Deze fraaie Toyota Tundra 1794 AWD is aangekocht voor een dealer die sinds 2007 zorgeloos auto's besteld bij USA Car Import"

Thnierry, 11 mei 2023
Toyota Tundra 1794 AWD Smoked Mesquite

Specials

/contact
Zoekopdracht slechts € 175

Zoekopdracht slechts € 175

  • Wij zoeken uw droomauto
  • Nieuw of jong gebruikt
  • Van zoeken tot de sleutel in uw hand
  • Met carfax, foto's en specificaties
  • Profteer van onze expertive 
  • 100% tevreden klanten
Zoekopdracht aanvragen
/showroom?brand=&type=&style=&state=&motor=Electric
Na 1 jan 2015 met bedrijfswagen de stad in ?

Na 1 jan 2015 met bedrijfswagen de stad in ?

  • Ja hoor dan kan gewoon. Met een elektrische Ford, Ram of Chevrolet pickup.
  • Bestel of koop ‘m voordelig bij USA Car Import.com
  • Bespaar tot € 571 lease kosten per maand !!
  • Of bespaar tot €30.000 op de aanschaf
Na 1/1/2015 de binnenstad in
/contact
Uw persoonlijke USA auto makelaar

Uw persoonlijke USA auto makelaar

  • Persoonlijk zoeken en inspecteren
  • Voordeel door directe import
  • Laat u ontzorgen door een ervaren professional
  • Wij importeren nooit schade auto's
  • Goedkoper dan zelf importeren
  • Wij matchen ook graag uw offerte
Welke auto zoekt u?