Europese laadkabel / adaptor voor Amerikaanse elektrische auto's uit de VS

2 oktober 2023 Europese laadkabel / adaptor voor Amerikaanse elektrische auto's uit de VS

Als u  u een Amerikaanse elektrische auto koopt bij of importeert via USA Car Import.com, dan kunnen wij een laadkabels het leveren zodat u moeiteloos met de Amerikaanse auto gebruiken maken van opblaasfaciliteiten in Europa.

INCLUSIEF:

  • 10 meter laadkabel: Deze kabel is geschikt voor 32A driefasen met een maximaal vermogen van 22 kW. Het kan gebruikt worden bij reguliere laadstations waar geen kabel aanwezig is.
  • Reguliere laadconverter: Sluit deze converter aan op de auto om een Europese laadpoort op uw auto te creëren. Steek de kabel in de converter en u kunt opladen met 7,6 kW.
  • Snellaadconverter: Sluit deze converter aan op de auto om een Europese snellaadpoort op uw auto te creëren. Steek de kabel, die altijd aanwezig is bij het snellaadstation, in de converter en u kunt opladen met 150 kW.
  • Thuislaadadapter: Steek deze adapter in de meegeleverde mobiele laadpoort. Hiermee kunt u uw auto opladen via een huishoudelijk stopcontact met een maximum van 3 kW.
  • CEE-laadadapter: Steek deze adapter in de meegeleverde mobiele laadpoort die altijd bij de auto aanwezig is. Hiermee kunt u uw auto opladen via een CEE-aansluiting met een maximum van 5 kW.

Mobiele laadpoort is aanwezig bij de auto.