+31 (0)20 470 89 65

Ford Bronco

Brand:Ford
Type:Bronco
Body style:4WD
Year:2021
Milage:15
Fuel:Petrol / Essence
Transmission:10-speed automatic
Color:Alle kleuren moglelijk
Price:Price on request

Comments:

Options:

Officieel komt de nieuwe Ford Bronco niet naar Europa, maar natuurlijk wel via USA Car Import.

Deze iconische auto wordt opnieuw uitgebracht, en is een grote concurrent voor de Jeep Wrangler en de Landrover Defender. De Ford Bronco is voordeliger dan de Landrover Defender.

De Ford Bronco wordt geleverd in de Base en in Sport uitvoering, met verschillende uitvoeringen, zowel in drie als een vijfdeurs. Er kan gekozen worden uit 2,3 4 cilinder Ecoboost motor met 270 pk of 2.7 V6 Ecoboost motor met 310 pk. De Sport uitvoering is de beste keuze voor wie het ruige terrein wil gaan.

De auto is leverbaar met een manuele versnellingsbak met zeven verzetten, alsmede een automatische bak met 10 verzetten. De auto kan voorzien worden van een slim 4x4 systeem met keuze uit een ESOF elektronisch shift-on-the-fly versnellingsbak met keuze uit neutraal, hoge en lage gearing en mechanische 4x4 locked 4x4. Er is ook een Advanced 4x4 systeem dat geheel elektro mechanisch (automatisch) werkt

Op dit moment van schrijven is de CO2 uitstoot nog niet bekend. De auto zal getest gaan worden volgens de nieuwe WLTP normen. Voor ondernemers is het mogelijk om de auto in Nederland in te schrijven als grijs kenteken auto, met twee zitplaatsen. Er hoeft dan geen BPM/CO2 belasting te worden betaald.

De beginprijzen zullen vermoedelijk ergens tussen € 43.000 en € 45.000 liggen, inclusief Nederlandse typegoedkeuring, exclusief BPM. Naarmate we dichterbij de productie fase komen, zullen concrete prijzen bekend zijn.

U kunt ons een e-mail sturen waarin wij u de bestelprocedure zullen uitleggen. Op deze manier kunt u precies de auto bestellen die u wenst. info@usa-car-import.com

Base

  • Big Bend
  • Outer Banks
  • Wild Track
  • First Edition

Sport

  • Base
  • Big Bend
  • Black Diamond
  • Outer Banks
  • Badlands
  • First Edition

Er is een enorme keuze in uitvoeringen, de mogelijkheid voor een afneembaar dak, uitneembare deuren, een zogenaamde sliding tailgate.

Ford kondigt de volgende zaken aan: de auto zal de beste zijn in zijn klasse op gebied van terrein rijden zoals berg af en bergopwaarts.
De auto met de hoogste bodemvrijheid ( 11,6 inch) = 29,5 cm
de auto kan door 85 cm diep water (indien voorzien van een snorkel)

De productie van de auto zal worden gestart in voorjaar 2021.  

More info

Best price

For more information, you can contact us via:

info@usa-car-import.com
+31 (0)20-470 89 65

Please contact us for more information.